Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 august 2012

Ballad of Gay Tony - Misiunea 1 tradusă

După o lungă absență, ne întoarcem cu traducerea misiunilor din seria Grand Theft Auto. Unele lucruri nu prea au decurs foarte bine, de aceea nici nu am mai continuat traducerea misiunilor din Grand Theft Auto San Andreas și din Grand Theft Auto IV, deoarece sistemul pe care îl aveam era unul foarte slab, mai ales Grand Theft Auto IV era rendat foarte greu și era înregistrat pe detaliile Low, ceea ce nu se vedea deloc bine.

Ei bine, iată că astăzi am repornit traducerea jocurilor, dar nu vom mai continua să traducem seriile pe care am început să le traducem înainte. Motivul? Puteți citi chiar mai jos motivele:

Încă un lucru care ne-a determinat să numai continuăm traducerile, a fost vechiul sistem care era foarte lent și se mișca extrem de greu (mai ales jocurile erau jucate pe detaliile la low, ceea ce era un lucru extrem de urât). Avem un nou sistem și suntem pe cale să începem traducerile, munca fiind ușurată de timpul scurt de rendare pe care acest sistem îl are.

Aveți mai jos primul videoclip cu prima misiune din Ballad of Gay Tony. Urmează săptămâna asta să postăm încă un material video care o să conțină un gameplay de 10 minute din proaspătul lansat Sleeping Dogs.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".