Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 august 2012

REVIEW - Mass Effect 3: Leviathan

Ieri, cei de la Bioware au lansat un DLC intitulat Leviathan. Se pare că Bioware încă mai încearcă să stârnească interesul fanilor în legătură cu triologia lor, după dezastruosul final pe care Mass Effect 3 ni-l oferea pentru întreaga triologie, dar și după ce Extended Cut nu a făcut decât să arate câteva scene suplimentare, fanii fiind lafel de dezamăgiți. Lucrul care fanii nu l-au înțeles și pot spune că nici eu nu l-am înțeles, este cut scene-ul de la sfârșitul jocului, mai exact atunci când alegi distrugerea reaperilor, chiar și după ce Extended Cut-ul este instalat, cei de la Bioware continuă să ne arunce pe ecrane scena în care Shepard se chinuie să respire printre ruinele Londrei.

Cu toate aceste critici, noul DLC încearcă să ne aducă răspunsuri la întrebările pe care toți ni-le puneam după sfârșitul triologiei dar să ne și dezvăluie anumite lucruri pe care nu le știam din această poveste. Este impresionant cum un singur DLC ne poate oferii o experiență plăcută, durata de joc a acestui DLC fiind între 2 și 3 ore.

Principalul scop al misiunii este ca Shepard să investigheze o creatură numită Leviathan, un fel de reaper, care se pare că a distrus un reaper, lucru care ar fi foarte de ajutor în lupta lui Shepard împotriva inamicilor săi, doar că povestea se pare că ia altă întorsătură, iar comandantul nostru află unele lucruri pe care nu se aștepta să le afle despre inamicii lui, reaperii.

Cu toate acestea, jocul ne oferă pentru prima oară posibilitatea de a călătorii în adâncurile oceanelor unei noi planete pe care nu am mai văzut-o sau explorat-o până acum. Mai multe detalii despre DLC nu am să dau, vă las pe voi să îl încercați. Aveți graficul cu notele pe care le-am acordat, câteva poze, dar și trailer-ul acestuia.








Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".