Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 decembrie 2012

Tomb Raider: The Final Hours #3 - The Sound of Survival

Astăzi, directorul Karl Stewart de la Crystal Dynamics tocmai ne-a anunțat că durata pe care o va avea campania mult așteptatului Tomb Raider va fi de doar 12, dar că aceasta va putea dura chiar și până la 15 ore, lucru care depinde desigur de dificultatea de joc aleasă de jucător dar și de stilul jucătorului de a juca jocul.

Abordarea noii povești de către cei de la Crystal Dynamics mi-se pare un lucru extrem de reușit, aducându-ne pe monitoare realitatea, fiind pentru prima oară când o vom putea vedea pe Lara Croft zgâriată, rânită și murdară din cap până în picioare, dar și momente când teama se va putea citii pe fața acesteia, lucruri care nu erau prezente în jocurile precedente, acestea prezentându-ne o Lara Croft foarte profesionistă și desigur foarte perfectă. Povestea va lua o întorsătură, reușind să rupă rutina cu care ne-au obișnuit jocurile precedente, spun asta deoarece evenimentele din joc ne vor conduce pas cu pas la Lara Croft cea profesionistă. Mai pe scurt, povestea are loc înainte ca Lara Croft să fie o adevărată eroină, atunci când aceasta învață să supraviețuiască dar și să vâneze pentru a-și procura hrana, lucru nemai văzut în jocurile anterioare.

Jocul urmează să se lanseze pe data de 5 Martie 2013 pentru PlayStation 3, Xbox 360 dar și pentru PC. Pentru cei care sunt îndeajuns pe pasionați sau doresc să aibă toate edițiile de colecție ale jocurilor, ei bine și acest joc va conține două ediții de colecție: Survival și Collector`s. Ediția Collector`s va conține o figurină Lara Croft cu dimensiunea de 8inch și cu 40 de puncte de articulație.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".