Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 martie 2012

Diablo 3 dată de lansare și preț

Cred că după o lungă așteptare a jocului Diablo 3, era și timpul să primiți cele mai esențiale informații pe care le poate ști o persoană despre jocul său mult așteptat: prețul și desigur data de lansare pentru acesta.

Cei de la Blizzard au lansat știrea pe internet, o știre care constă în prețul jocului care va fi de 60$ pentru ediția normală a jocului (Standard) și 100$ pentru cea Collector’s. Se pare că prețurile pentru jocul Diablo 3 sunt extrem de piperate, cei de la Blizzard hotărând să scoată mai mulți bani de pe urma acestui joc, având în vedere că acesta este un joc foarte așteptat de către fanii seriei din întrega lume.

Cât despre data de lansare pentru Diablo 3, acesta urmează să se lanseze în luna Mai, mai exact pe 15 a acestui an. Este produs pentru console și desigur pentru PC.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".