Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 martie 2012

Trailer nou pentru Assassin`s Creed 3

Cred că acest moment a fost așteptat de fanii din întreaga lume a seriei de jocuri Assassin`s Creed: momentul când se va lansa un trailer pentru următorul joc din această serie, intitulat pur și simplu 3. Dacă ați citit în articolele precedente, știți că povestea din acest joc nu va avea legătură cu celelalte serii, va fi o poveste nouă, personaje noi și desigur locul acțiunii va fi și el unul nou față de cele precedente.

Personajul principal este fiul unui pelerin britanic și o femeie amerindiană numită Mohawk, numele acestuia fiind Ratohnhaké:ton sau mai simplu Connor, acesta luând parte la o bătălie între satul său natal și coloniștii albi. Acțiunea jocului este setată între anii 1753 și 1783, când războiul dintre Templieri și Asasini s-a mutat în America Colonială, acțiunea fiind plasată când a izbucnit Revoluția Americană.

Jocul se va lansa pe data de 30 Octombrie a acestui an pentru PlayStation 3, Xbox 360, Wii U și desigur pentru PC. Mai jos aveți primul trailer! Have fun!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".