Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 octombrie 2011

ŞTIRE: Spider-Man Edge of Time şi-a făcut apariţia pe torrent


Nici bine nu a început luna Octombrie, şi deja titlul de joc Spider-Man Edge of Time, a cărui lansare era planificată pentru data de 4 a acestei luni, a şi apărut pe site-urile de torrente, făcând mulţi gameri fericiţi, care aşteptau acest joc cu sfuletul la gură decând acesta a fost anunţat, dar şi o parte din gameri fiind foarte tristă, văzând că, deocamdată, Edge of Time nu se va lansa pentru PC, cum s-a lansat titlul precedent din seria Spider-Man.

Deocamdată, versiunile care au apărut pentru acest joc, sunt PlayStation 3, XBOX 360, şi versiunea pentru Nintendo Wii, urmând ca zilele acestea să apară şi celelalte versiuni, adică cele pentru Nintendo 3DS si Nintendo DS.

Până când jocul îşi va face apariţia pe PC, pentru a putea să-i facem reivew, vă lăsăm cu link-ul torentelor, şi desigur, cu trailer-ul acestui joc.


Versiunea de Xbox 360
Versiunea de PlayStation 3
Versiunea de Nintendo Wii

ATENŢIE: Pentru a putea accesa link-urile, aveţi nevoie de o invitaţie pe Filelist.ro, şi desigur, de clientul uTorrent!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

5 comentarii:

  1. cand apare pentru pc sau daca apare pentru pc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru PC, inițial era vorba că apare, dar după câte observăm, jocul s-a lansat pentru console, și se pare că varianta de PC au sărit-o. Putem să ne așteptăm să apară și pe PC, dar sunt șanse mici să apară.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar Spiderman.Shattered.Dimension de unde il pot lua? pentru pc bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru a putea descărca Spider-man Shattered Dimension îți trebuie un cont pe Filelist. Acesta este link-ul către varianta de PC: http://filelist.ro/details.php?id=140016

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".