Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 octombrie 2012

Dragon Age 3 unul dintre cele mai bune RPG-uri

Reprezentanții celor de la BioWare care se află în Canada la Edmonton Comic & Entertainment Expo, au afirmat recent că următorul joc din seria Dragon Age va fi cel mai bun joc din această serie. Următorul titlu se va numi Inquisition, iar în acest nou joc jucătorul va putea să dețină prorpriul castel, multe opțiuni pentur customizarea caracterul (până acum fiind confirmată doar rasa oamenilor).

Dacă ar fi să dăm crezare afirmației lui Jon Perry care este cinematic designer la BioWare, doar un singur nivel din Dragon Age 3 ar fi comparabil cu toate nivelele din Dragon Age 2.

Un lucru specific celor de la BioWare, este că personajele din jocurile trecute vor putea fi importate, această caracteristică fiind încă în dezvoltare, cei de la BioWare nedorind să dezvăluie mai multe informații despre această caracteristică. Tot un lucru bun pentru fanii seriei, este că Flemeth nu va lipsi din acest următor joc.

Încă o caracteristică extrem de importantă pentru jucători și desigur extrem de bună, aș putea spune că este asul din mânecă: următorul joc Dragon Age va fi dezvoltat cu motorul grafic Frostbyte 2, unul dintre cele mai bune motoare grafice.

Deasemenea, jocul va oferi și o poveste deschisă, deciziile pe care jucătorii le vor face vor afecta jocul pe parcursul poveștii. Ca și personaj principal, vom controla un inchizitor din regatul Orlais, acesta încercând să salveze lumea de la distrugere.

Ne vom putea bucura de acest joc pe la finele anului viitor. Lucrul care m-a încântat cel mai mult este că apare un nou joc de tipul RPG, cel mai bun RPG la ora actuală fiind, după părerea mea, The Elder Scrolls V: Skyrim.






Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".