Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 iunie 2011

REVIEW: FIFA 2007

FIFA 2007 a fost un joc mult asteptat de impatimitii fotbalului virtual. El a anuntat o schimbare radicala a seriei de jocuri FIFA, avand o grafica mult mai buna fata de jocurile precedente din seria aceustia ,insa o grafica proasta fata de jocurile precedente.

Detaliile jucatoriilor, stadioanelor si al suporterilor nu erau foarte expresive. Deasemenea, grafica echipamentelor fiecarei echipe nu prea aducea cu realitatea. Sonorizarea, este un punct forte pentru joc.  Suporterii fiind foarte active pe timpul meciului, scandand numele echipei favorite si bucurandu-se la orice ocazie mare a echipei cu care acestia tin.

Echipele sunt foarte variate, fiind din aproape toate ligile Europei, chiar si ligile secunde din campionatul respectiv.Foarte interesant si variat este meniul care poate duce de la un meci amical, pana la un meci de campionat official sau chiar un meci din campionatele Europene. Echipele nationale sunt foarte bine selectionate si optiunea de a selection jucatorii de la alte echipe de club este inca un mare plus.

Deasemenea foarte interesante sunt si challeng-urile care iti pot permite sa castigi sau mai bine zis sa castigi diferitemingii, tricouri, si echipe clasice si echipamente , cum ar fi echipa Classic XI.

Gameplay-ul este foarte bun, fiecare echipa avand propriul stil de joc, de la joc in forta sau joc ethnic, la joc de contraatac si joc de pase. Manage Team este o optiune foarte interesante care te ajuta sa iti faci echipa cat mai buna, putand inlocui orice jucator din echipa actuala.

Deasemenea poti face transferuri gratis in caz ca nu esti in Manager Mode, in Manager Mode orice transfer costand o suma foarte apropiata de realitate.

FIFA 2007 este un joc creat de EA Canada si publicat de Electronic Arts. El a fost lansat pentru consolele importante, ca PS2, XBOX, PSP, si nu in ultimul rand PC.

Cerinte Minime

Sistem de operare – Windows 2000 sau Windows XP
Procesor – Intel Pentium 3 1.3GHz sau echivalentul
Memorie ram – 256MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 64MB, nVidia GeForce3+, ATi Radeon 7500+, Intel 915g
Hard Disk – 3.3GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

Cerinte Recomandate

Sistem de operare – Windows XP SP2
Procesor – Intel Pentium 4 2.4GHz sau echivalentul
Memorie ram – 512MB pe RAM
DirectX – DirectX 9.0c
Placa video – Placa video de 128MB, nVidia GeForce FX 5700+, ATi Radeon 9700+ cu Pixel Shader 2.0
Hard Disk – 3.3GB spatiu liber
Altele – Placa audio compatibila cu DirectX 9.0c si DVD-ROM

Ca o concluzie, una peste alta, FIFA 2007 nu este un joc esuat, chiar din potriva, este un joc bunicel si chiar merita jucat.

Nota: 7.5/10







Scris de: Balta Rares| 21.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Ce fel de creatura reterdata a scris rewiewul asta???

    RăspundețiȘtergere
  2. @ In primul rand, te-am sfatui sa iti controlezi vocabular, si daca ai fi fost atent, la sfarsitul fiecarui review scrie cine l-a scris. Review-ul este scris de unul dintre membrii echipei noastre, si da, este scurt, dar nu cred ca era nevoie de un astfel de comentariu, avand in vedere ca acest review este postat pe data de 21.06, deci cam la inceputul site-ului. Daca doresti sa citesti review-uri complexe, acceseaza ultimele review-uri si articole!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".