Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 noiembrie 2012

Este oficial: Grand Theft Auto V a fost confirmat

În urmă cu câteva zile vă vorbeam despre posibila perioadă când Grand Theft Auto V urmează să își facă apariția. Ei bine, de data aceasta este oficial, Grand Theft Auto V urmează să se lanseze pentru PlayStation 3 și Xbox 360 în primăvara anului 2013. Cât despre versiunea de PC a jocului, cei de la Rockstar Games au spus că se concentrează mai mult pe cele două versiuni și că nu au detalii de oferit în legătură cu versiunea de PC.

Dacă stăm bine să ne gândim, istoria se repetă, cum și Grand Theft Auto 4 a fost lansat în primăvara anului 2008 tot pentru PlayStation 3 și Xbox 360, lansându-se ulterior în Decembrie și pentru PC. Presupun că lafel o să se întâmple și de această dată, vor apărea mai întâi versiunile de console iar după câteva luni bune, versiunea de PC își va face și aceasta apariția.
Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".