Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 noiembrie 2012

Al 2-lea trailer pentru Grand Theft Auto V

Poate că vă mai aduceți aminte când vă spuneam acum câteva zile despre amânarea celui de-al doilea trailer pentru mult așteptatul Grand Theft Auto V. Se pare că trailer-ul a fost lansat Miercuri, doar că am fost puțin ocupați și nu am mai fost la zi cu știrile.

Cel de-al doilea trailer este, în opinia mea, unul dintre cele mai bune trailere ale unui joc de până acum, probabil că și dorința de a juca cât mai repede acest joc m-a făcut să decid asta. Jocul, se pare că va încerca să fie diferit față de cum ne-a obișnuit seria Grand Theft Auto, spun asta deoarece jocul ne va pune la dispoziție 3 caractere:

Michael este un fost spărgător de bănci, în vârstă de 40 de ani, care hotărăște să se retragă și să ducă o viață liniștită cum nu a putut duce până acum. Deasemenea, situația materiala a acestuia este una foarte bună.

Trevor este partenerul lui Michael care este dependent de droguri și ar face orice pentru acestea, acesta fiind în stare să distrugă și să bată pe oricine stă în calea sa, aceast comportament fiind desigur, din cauza drogurilor.

Franklin este cel mai tânăr personaj, acesta este recuperator pentru unul dintre dealerii americani de mașini, fiind nevoit să fure anumite mașini și desigur să scape de poliție, fără ca mașina să fie avariată.

Pe lângă toate acestea, scopul principal al celor 3 este acela de a avea cât mai mulți bani, acesta fiind și motivul pentru care aceștia fac echipă.

Un lucru care nu are legătură cu trailer-ul, dar este foarte important în privința jocului, este că harta acestuia este una extrem de mare, având dimensiuni echivalente cu hărțile din cele 3 jocuri de la Rockstar Games (Red Dead Redemption, Grand Theft Auto 4, Grand Theft Auto: San Andreas), adunate la un loc. Deja îmi imaginez că voi pierde nopți întregi încercând să străbat tot orașul Los Santos în lung și în lat, cu mașina. Unul dintre motivele principale, care a dus la mărirea hărții, este că cei de la Rockstar Games doresc ca harta jocului să nu fie străbătută imediat (mai ales dacă folosim avionul) dar și că vor fi prezente multe misiuni în care vom fi nevoiți să pilotăm avioane.

Ca încheiere, vă mai spun că jocul va avea toate elementele care l-au făcut celebru pe Grand Theft Auto: San Andreas, sala de forță revenind, magazinele cu haine dar și multe alte lucruri care erau prezente și în San Andreas.

 Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".