Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ianuarie 2013

Grand Theft Auto - dată de lansare oficială

Lansarea celui mai așteptat joc se apropie cu pași repezi, fiind vorba despre mult așteptatul Grand Theft Auto 5. Cei de la Rockstar Games deja au lansat câteva imaginii în care îi putem vedea pe protagoniștii principali. Deasemenea, cei de la Rockstar Games au mai spus că vom putea vedea cutia jocului în mai puțin de o lună.

Ei bine, se pare că așteptarea a cam luat sfârșit, mulți jucători dorindu-și o continuare a jocului Grand Theft Auto: San Andreas sau măcar o legătură cu acesta, după ce au jucat Grand Theft Auto 4. Personal, Grand Theft Auto 4 nu s-a ridicat la așteptările mele, multe elemente care erau prezente în San Andreas nefiind prezente în Grand Theft Auto 4, dar și harta, care nu pot să spun că mi-a plăcut atât de mult, aceasta fiind foarte mică.

Cu toate acestea, așteptăm cu nerăbdare să se lanseze jocul, speculându-se că se va lansa pe data de 15 Martie, pentru Xbox 360 și PlayStation 3. Așteptăm și știri despre versiunea de PC, dar cred că se va lansa în iarnă, cum s-a lansat și versiunea de PC a lui Grand Theft Auto 4.


Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".