Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 iulie 2011

REVIEW: True Crime New York City

True Crime New York City este un joc dezvoltat de Luxoflux si publicat de Activision si de Aspyr Media( pentru PC in Statele Unite ale Americii) pentru PlayStation2, XBOX, GameCube si Microsoft Windows, pe data de 15 Noiembrie pentru PlayStation2, XBOX si GameCube, iar pentru Microsoft Windows pe data de 29 Septembrie 2006, fiind un TPS( Third Person Shooter), avand modul Single-Player, si fiind notat de ESRB cu M( Mature) iar de PEGI cu 18+, fiind un joc cu violenta sporita, avand prezente armele, sangele si bataile foarte excesiv si intens, incat majoritatea companiilor care acorda note pentru jocuri l-au etichetat cu note de peste 17+, nefiind recomandat unui copil sub aceasta varsta, din causa violentei pe carea cesta o detine.

Povestea jocului ni-l prezinta pe Marcus Reed, un membru al unei gasti, care, dupa cativa ani, acesta este tradat de un prieten, si este crezut mort dupa o ambuscada, dar acesta acoperit de sange si de rani se arata la casa tradatorului, unde acesta incepe sa-i omoare pe toti membrii acelei grupari, iar dupa ceva timp, acesta este aproape omorat de un membru al acelei gasti, dar detectivul pe nume Terry Higgins il salveaza. Isaiah Reed tatal lui Marcus este foarte bun prieten cu detectivul Higgins, iar Higgins ii spune ca ar trebui sa fie de nivelul acestuia, iar Reed ii spune lui Higgins ca poate sa-l aresteze pe Marcus, dar acesta spune ca nu-l va aresta, si-l va acoperi, dar ca este pentru ultima oara cand acesta mai face asa ceva pentru Marcus. Cinci ani mai tarziu, Marcus Reed este detectiv in NYPD, lucrand din greu patru ani la rand ca sa devina cel mai bun politist al anului, avandu-l ca mentor pe ofiterul Higgins, cel care l-a scapat acum cinci ani, dovedindu-i ca este un bun prieten al acestuia, acesta aplicand pentru testul de insigna detectivului, unde acesta il trece, si este transferat in Organized Crime Unit.

Pe parcursul jocului, povestea v-a lua amploare, multe lucruri vor fi dezvaluite, ve-ti fi pusi in pielea detectivului Marcus Reed, urmarind criminali, hoti si talhari, prinzandu-i pentru toate crimele pe care acestia le vor comite, incercand sa faceti un oras mai putin populat de crime si de infractori.

Jocul are doua sfarsituri, unul bun, numit Good Cop Ending si unul rau numit Bad Cop Ending, dar pe care nu le vom dezvalui, trebuind sa terminati jocul, ca sa aflati cele doua sfarsituri, iar parerea noastra este ca jocul chiar merita terminat, deoarece povestea este una foarte bine realizata si gandita, meritand toate laudele noastre.

Gameplay-ul jocului este unul foarte variat,  semanand cu seria gameplay-ul din seriile GTA, putand sa iti cumperi masini, putand sa calatoresti cu metroul din New York, actiunea jocului plasandu-se in orasul New York, fiind o copie idéntica a orasului din realitate,  reusind sa creeze toate frumusetile si privelistile respective, armele fiind prezente in joc, avand o gama variata de arme, pusti si pistoale, putand sa-ti dobori inamici cu o gama variata de arme, reusind sa-i faci sa sufere. Sistemul de transport al jocului este lafel ca si cel din seriile GTA, putand sa mergi la pas, pe jos, vazand mult mai bine orasul New York din joc, cu metroul care este prezent si in GTA sau cu masinile, tipic unui joc sandbox cum este acesta.

Grafica jocului este una destul de buna, fiind aproape ca cea din GTA, acelas stil de grafica, dar desigur, fiind 2 ani diferenta intre acestea, grafica din True Crime New York City este mai imbunatatita, efecte vizuale mai avansate fiind prezente in joc, reusind sa-ti dai seama cat de mult a reusit grafica unor jocuri sa avanseze in decursul a doi ani. Masinile sunt foarte bine modelate, réndate si texturate, dezvoltatorii jocului incercand sa creeze aceleasi masini ca cele din realitate, dar fara licenta, putandu-se sa se observe asemanarile dintre acestea, fiind masinile tipice care sunt prezente in orasul New York, observandu-se diferentele dintre True Crime: Streets of LA jocul dinaintea lui True Crime: New York City, grafica noua fiind presenta in New York, multe caracteristici din Street of LA fiind prezente in New York City, dar si caracteristici noi fiind prezente in New York City, ca de exemplu grafica acestuia, fata de Streets of LA, miscarile personajelor, handling-ul masinilor si multe lucruri noi facandu-si aparitia in acest joc.

In concluzie, noi ii acordam nota 9 acestui joc, fiind un joc foarte bun, reusind sa fie un potent adversar pentru Grand Theft Auto: San Andreas, la unele capitole reusind sa il depaseasca, dar la unele sa nu il depaseasca, avand atat plusuri cat si minusuri.

Nota: 9/10 






Scris de: Isar Catalin| 04.07.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. am arme in portbagaju de la masina am multe si nu pot sa le folosesc..se poate folosi si daca da va rog sami spuneti cum fac...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Fi sigur că inventarul tău nu este plin, și consumă armele actuale pe care le ai.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".