Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 iunie 2011

REVIEW: FIFA World Cup 2010


FIFA World Cup 2010 este unul dintre ultimele jocuri lansate pentru seria FIFA pana la ora actuala. El a aparut la incepuul verii, in anul 2010. Jocul a fost o surpriza imensa din toate punctele de vedere fata de precedentul joc FIFAWorld Cup, insa era de asteptat, deoarece intre ele este o diferenta de 4 ani.

Din punct de vedere al graficii,  FIFA World Cup 2010 o duce extraordinar, detaliile jucatorilor, a suporterilor si a stadioanelor fiind foarte bine stilizate. Grafica a adus o schimbare mare, fata de FIFA2010, precedentul joc din sera FIFA.

Sonorizarea este foarte reala, comentatorii fiind aceiasi comentatori in orice joc FIFA, de la 2005 in prezent.
 Comentariile foarte diversificate, atmosfera suporterilor dar si reactia acestor la ocazii si goluri este foarte reala.

Echipele sunt foarte bine selectionate, exact ca in realitate, fiecare are valoarea sa propie foarte apropiata de cea reala, chiar identica, aceasta variand intre doua si cinci stele.  Jucatorii sunt selectionati exact ca in realitate. 
Gameplayul nu adduce foarte multe schimbari, fiind cam acelasi gameplay ca si la FIFA 2010.
Insa acesta poate varia de la joc in forta sau viteza pana la un joc lent de pase care poate face multe furori.

Ce ar fi de zis despre meniu, este ca, nu pare foarte schimbat fata de FIFA2010, avand cam aceleasi optiuni. 

Poti juca de la meciuri amicable pana la meciuri oficiale in grupele campionatului mondial sau chiar in fazele eliminatorii.

Poti face challeng-uri, care deblocheaza anumite tricouri, mingii sau ghete de fotbal. Deasemenea iti poti allege timpul meciului, vremea, mingea, stadionul, insa aceste lucruri suntdeja obisnuite, de la precedentele jocuri FIFA.

In concluzie, FIFAWorld Cup 2010 a fost o surpriza placuta pentru impatimiti de fotbal virtual.

Jocul a fostcreat de EA Canada si lansat de EA Sports pentru XBOX 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii si iOS, pe data de 27 Aprilie 2010.

Nota: 9/10






Scris de: Balta Rares| 21.06.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

3 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".