Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 noiembrie 2011

Colecția Jak and Daxter este disponibilă din luna Februarie 2012Este oficial! Toate jocurile din seria Jak and Daxter își vor face apariția într-o ediție de colecție creată special de cei de la Naughty Dog care se va lansa pentru PlayStation 3 în luna Februarie 2012. O chestie foarte interesantă și destul de frumoasă, este că jocul va putea fi jucat la o rezoluție HD (720p), vor fi disponibile trofeele și după cum ne-au obișnuit jocurile noi, tehnologia Stereoscopic 3D va fi prezentă, putând să jucăm și jocul în varianta 3D.

Jocurile care vor fi incluse în acest pachet sunt următoarele:
  • Jak and Daxter: The Precursor Legacy
  • Jak II
  • Jak 3
Este bine că cei de la Naughty Dog s-au gândit să creeze o ediție specială pentru acest joc, punându-ne toate jocurile la dispoziție. Un lucru foarte bine gândit și deasemenea foarte încântător pentru fanii jocului.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".