Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 noiembrie 2011

DLC pentru Battlefield 3Cei de la EA Games au semnat un contract cu cei de la Dr. Pepper pentru a lansa câteva DLC-uri (Downloadable Content) pentru Battlefield 3, săptămâna asta. Fiecare sticlă specială Dr. Pepper este marcată cu un cod pe care tu îl poți introduce pe site-ul celor de la Dr. Pepper, și vei primi un DLC special pentru jocul tău.

Acestea includ skin-uri multiple, un avatar PlayStation pe care vor fi afișate câteva Dog Tag-uri (lanțurile acelea americane). Unele dintre Dog Tag-uri sunt:
  • Whole Six Moon
  • Hello Kity
  • Rebecca Black
Promoția este valabilă până pe data de 31 Decembrie a acestui an, deci, asigurați-vă ca veți cumpăra cât mai multe sticle de Dr. Pepper. Desigur, un lucru important este acela că această promoție nu este valabilă și în România ( din câte știm).Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".