Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 noiembrie 2011

Patch-ul 1.2 pentru Skyrim va imbunătății performanțele pentru PS3







Imediat cum s-a lansat The Elder Scrolls V Skyrim, era și logic ca acesta să prezinte bug-uri sau anumite lucruri enervante și stresante pentru jucători. Ei bine, se pare că cei de la Bethesda au lansat un patch (1.1), care vroia să rezolve anumite probleme de care jucătorii s-au plâns înainte. Se pare că acest patch nu a fost destul de bun, deoarece următorul patch pentru The Elder Scrolls V Skyrim de la Bethesda, și anume 1.2 va imbunătății performanțele jocului pe PlayStation 3.

Mulți jucători s-au plâns de optimizarea jocului pentru consola PlayStation 3, aceștia confrântându-se de fiecare dată cu problemele legate de lag-ul pe care jocul îl crează, determinând jucătorii să renunțe să mai joace jocul. Ei bine, Bethesda ne promite că patch-ul acesta va rezolva problema lag-ului care îi stresează pe majoritatea utilizatorilor de console.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

5 comentarii:

  1. va improviza performantele ? "va imbunatatii performantele" poate

    RăspundețiȘtergere
  2. List with Guides with Video Gameplay here :
    http://upperplace.com/tutorials/the-elder-scrolls-v-skyrim-game-guides-tips-and-tricks-or-locations.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Skyrim 5? Aveti o greseala importanta care se perpetueaza.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".