Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 martie 2012

Bioshock Infinite are dată de lansare

Pentru toți cei care sunt fanii seriei Bioshock și așteaptă cu nerăbdarea câteva informații despre următorul joc din această serie, intitulat Bioshock Infinite, avem o veste extraordinară: are dată de lansare!

Cei de la 2K și Irrational Games au confirmat că jocul se va lansa în Europa pe data de 19 Octombrie a acestui an, iar pe teritoriul americanilor se va lansa cu 3 zile mai târziu, adică pe data de 22 Octombrie.

Pentru cei care încă nu știu despre ce este vorba în povestea din acest joc, vă vom explica pe scurt: acțiunea din joc se desfășoară în Columbia în anul 1912 într-un oraș construit în cer, personajul principal fiind fostul agent Pinkerton, scopul acestuia fiind de a salva-o pe Elizabeth, o tânără care este captivă în acest oraș încă din copilărie.

Jocul dispune de noi schimbări, engine-ul fiind schimbat față de celelalte versiuni, animațiile, aim-ul și majoritatea elementelor ce țin de acest joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".