Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 mai 2012

CryEngine 3 SDK 3.4.0 - fabulosul engineMulți dintre noi, am început să fim fascinați de grafica jocurilor din ultima vreme, aceasta devenind mult mai realistică și cu o definiție mult mai mare. O mare parte dintre jucători au început să țină cont și de grafica jocurilor, schimbându-se părerile despre jocuri ( înainte conta mai mult povestea, dar acum majoritatea se uită și la grafică).

Cei de la Crytek încearcă să le facă pe plac gamer-ilor cu avansatul lor engine intitulat CryEngine, care astăzi a primit update, ajungând la versiunea CryEngine 3 SDK 3.4.0.

Vă invităm să urmăriți mai jos trailer-ul acestui nou engine. Puteți vedea în trailer cum sunt prezentate toate elementele îmbunătățite pe care le vom vedea cât de curând în noile jocuri video.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".