Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 mai 2012

Gameplay trailer pentru Black Ops 2Pentru că acum câteva zile vă vorbeam aici despre următorul titlu din seria Call of Duty care ar putea să fie o continuare a lui Black Ops, fiind numit foarte simplu Black Ops 2, se pare că am avut dreptate, jocul fiind confirmat de către Activision, iar site-ul oficial lansându-se. Puteți accesa site-ul printr-un simplu click aici.

Din câte se poate înțelege din trailer, este prezentat Frank Woods, personajul care a fost protagonist și în primele jocuri din serie, acțiunea fiind plasată în anul 2025 când Statele Unite ale Americi se află sub asediu, fiind prezentate arme moderne și sofisticate în trailer.

Jocul este dezvoltat de către Treyarch și urmează să se lanseze pe data de 13 Noiembrie a acestui an. Aveți mai jos trailer-ul gameplay.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".