Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 mai 2012

Pre-order-ul jocului Amazing Spider-Man va primi un bonus







Vara se apropie cu pași repezi și așa se apropie și următorul joc cu personajul nostru favorit din copilărie, Spider-Man. Amazing Spider-Man urmează să se lanseze pe data de 26 Iunie a acestui an pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC și pentru consolele Nintendo.

Cei de la Activision ne-au inclus două bonusuri în ediția precomandată a jocului. Primul bonus constând într-o provocare numită The Rhino Challenge care ne pune în pielea personajului Rhino, fiind o provocare contra timp, scopul acesteia fiind distrugerea a cât mai multe obiecte din New York. Al doilea bonus, ne va pune în pielea ”tăticului” lui Spider-Man, Stan Lee, oferindu-ne posibilitatea de a explora New York-ul cu acesta și de a colecționa paginile din ultimile scrieri ale acestuia. La sfârșitul misiunii cu Stan Lee, o surpriză ne va aștepta, aceasta având legătură cu aniversare de 50 de ani a lui Spider-Man (Spider-Man's 50th Anniversary), care are loc anul acesta.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".