Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 octombrie 2011

Grand Theft Auto San Andreas și Vice City ar putea fi portate pe iOS







O știre foarte interesantă și lafel de importantă și-a făcut apariția astăzi pe site-urile de specialitate, dezvăluindu-ne ceva foarte important. Grand Theft Auto San Andreas și Vice City sunt foarte posibil să fie portate pentru iOS ( sistemul de operare de pe iPhone, iPod și iPad), lafel ca și primul Grand Theft Auto care a fost portat acum câteva săptămâni, dar din păcate nereușind să facă mari furori, deoarece mulți jucători erau dezamăgiți de controlul pe care acesta îl oferea, fiind foarte incontrolabil.

Acum, se pare că cei de la Rockstar s-au hotărât să aducă seria GTA pe telefoanele noastre, portând următoarele două mari titluri din seria GTA-ului. Cine știe, poate vom avea ocazia să vedem și o versiune a lui Grand Theft Auto IV de telefon.

Până când avem mai multe informații despre portabilitatea acestor jocuri, și daca întradevăr se vor porta, sau daca este doar un simplu zvon, vă invităm să verificați site-ul în fiecare zi, deoarece știri importante și interesante își vor face apariția în legătură cu Grand Theft Auto 5.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".