Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 noiembrie 2011

Vânzări record în primele 5 zile pentru Modern Warfare 3







Tocmai după ce s-a lansat Call of Duty Modern Warfare 3, a și înregistrat un record de vânzări în prima zi: 6,5 milioane de unități vândute în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, și un venit de ”doar” 400 de milioane de dolari în primele 24 de ore de la lansarea acestuia. Impresionant, nu?

Ei bine, dacă asta vi-se pare impresionant, mai impresionant o să vi-se pară recordul doborât de vânzarile acestuia, în primele 5 zile! Acesta a doborât orice record înregistrat de vânzările cărților, filmelor sau oricărui dintre jocurile video, la propriu și la figurat. Call of Duty Modern Warfare 3 a avut o încasare fenomenală: 775 de milioane de dolari, doar în primele 5 zile de la lansarea acestuia, reușind să doboare recordul de aunl trecut de 650 de milioane de dolari înregistrat de Call of Duty Black Ops și de cel de acum câțiva ani, de 550 de milioane de dolari înregistrat de către Call of Duty Modern Warfare 2.

Se pare că cei de la Infinity Ward reușesc să doboare record după record cu jocurile video create de aceștia. Credem noi, că recordul doborât de Modern Warfare 3 este o încurajare perfectă pentru aceștia, pentru a scoate cât mai repede cu putință următorul titlu din seria Call of Duty.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".