Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 februarie 2012

Promoție Just Cause 2

Unul dintre primele jocuri care cerea ca sistem de operare minim Windows Vista sau Windows 7, utilizatorii cu Windows XP neputând să se bucure de acest joc, iar o mare parte dintre aceștia fiind nevoiți să-și instaleze recentul Windows apărut, Windows 7.

Acum, jocul dezvoltat de către Avalanche, Just Cause 2 și DLC-urile sale pot fi cumpărate astăzi la un preț de nimic: doar 6,79 de euro prin intermediul serviciului Steam. Jocul nu a fost un joc foarte expețional, dar grafica acestuia a fost una nemai întâlnită până acum într-un joc, acesta fiind punctul forte al lui Just Cause 2.

Grăbiți-vă și achiziționați-l cât mai repede, deoarece aveți șansa să cumpărați atât jocul original cât și DLC-urile acestuia la un preț de nimic: 6,79 euro (29,56 lei).Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".