Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 februarie 2012

Încă un simulator auto

Asseto Corsa. Da, acesta este numele unui nou simulator auto care este dezvoltat de către cei de la Kunos Simulazioni. Pentru cei ce nu știu, cei de la Kunos Simulazioni sunt cunoscuți și pentru cel mai bun simulator auto numit netKar Pro dar și pentru alt simulator auto dezvoltat de către aceștia: Ferrari Virtual Academy. Din câte putem vedea în poze, se pare că jocul este unul foarte promițător, având licențe pentru mașini și desigur o grafică foarte detaliată atât pe partea mașinilor cât și pe partea circuitelor și a celorlalte detalii minore.

Încă o chestie interesantă este că circuitele care vor fi prezente în jocul Asseto Corsa vor fi scanate cu laser-ul, lafel ca și cele din iRacing, fiind un lucru deosebit de benefic pentru un simulator auto deoarece scanarea cu laser-ul ajută dezvoltatorii jocului să creeze circuite apropiate foarte mult de realitate, un lucru vital pentru simulatoarele auto.

Încă un lucru care ar putea crește popularitatea acestui joc, sunt modurile single-player și cel multi-player dar și un suport in-game care le va oferi pasionaților de jocuri și desigur cei care știu să modifice lucruri special create pentru aceștia, putând să-și creeze propriile moduri pentru acest joc.

Aveți mai jos câteva poze cu câteva mașini din joc și desigur, cum arată pistele scanate cu laser-ul.




Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".