Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 februarie 2012

nVidia GTX 670Ti se lansează în Martie

Cea mai nouă placă de la nVidia se numește GTX 670Ti și urmează să se lanseze anul acesta în luna Martie. GTX 670Ti va oferi performanțe mult mai bune și desigur o viteză de procesare mult mai mare față de GTX 580 și Radeon HD7950.

Câteva informații despre placa video deja au fost dezvăluite, aceasta având un TDP de 225W fiind GDDR5, având o memorie de 2GB 256-bit, având Direct3D 11.1 și desigur Shader Model 5.0, versiunea OpenGL fiind OpenGL 4.2 și cea OpenCL fiind OpenCL 1.2.

Placa aceasta este o placa mid-range, nu este model high-end dar nici modelul entry-level. Este un model foarte bun pentru cei care vor să experimenteze ultimele jocuri cu setările grafice la maxim.

Prețul retail pentru această placa este unul de 299$. Grăbiți-vă și comandați-o până când nu se va scumpi.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".