Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 aprilie 2012

Alan Wake’s American Nightmare ar putea apărea pe PC

Cu toți am rămas puțin dezamăgiți de sfârșitul jocului Alan Wake (aici fiind vorba despre posesorii jocului pentur PC), rămânând cu o speranță că un sequel pentru acesta își va face apariția cândva. Ei bine, se pare că o veste bună pentru noi și-a făcut apariția.

Ultimul joc din seria Alan Wake, mai exact American Nightmare care și-a făcut apariția doar pentru Xbox 360 s-ar putea să apară și pentru versiunea PC. Ce ne face să spunem asta? Păi presa de specialitate a descoperit recent că regiștrii jocului sunt deja prezenți în Steam.

Până când cei de la Microsoft vor lansa informații oficiale despre următorul joc Alan Wake pentru PC, putem decât să sperăm că zvonul acesta este adevărat și că ne vom putea delecta cât mai curând cu un nou joc Alan Wake.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".