Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 ianuarie 2012

DLC nou pentru Dead Island

După multe ore de atacat zombie și de opus rezistență acestora, se pare că unii dintre noi au reușit să termine jocul Dead Island, eu numărându-mă printre cei care au terminat jocul. Cei de la Deep Silver au reușit să facă o treabă excelentă cu acest joc, reușind să îmbine două elemente diferite ale acestui joc: frumusețea peisajului și distrugerile cauzate de oamenii infectați.

Astăzi, cei de la Deep Silver au anunțat că pe data de 1 Februarie a acestui an ei vor lansa un pachet special pentru acest joc, care este dezvoltat de către cei de la Techland. Noul DLC va fi intitulat Rayder White și ne va prezenta lucruri văzute din cealaltă tabară, din perspectiva răului și desigur anumite explicații despre evenimentele care s-au întâmplat în joc și despre zombie care au apărut dintr-o dată pe minunata insulă.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. sincer nu am jucat acest joc dar pare interesant :-? cred ca o sa il joc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merită jucat, storyline-ul acestui joc este unul excepțional. Lafel și grafica.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".