Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Informatii despre site!

Pentru inceput, va multumim ca ati intrat pe site-ul nostru, si suntem bucurosi de fiecare data cand intrati, si de faptul ca va putem pune la dispozitie materiale si articole legate despre jocuri video, si multe stiri in legatura cu acestea. In primul rand, materialele de pe acest site (articole, stiri, review-uri, preview-uri, comparatii etc.) sunt create special de noi, pentru acest site, incercand sa fim cat mai originali, si sa va oferim multe informatii utile in legatura cu ceea ce va intereseaza, intr-un format cat mai curat si bine stabilit dinaintea postarii articolului respectiv pe site. Site-ul a fost lansat pe data de 12 Aprilie 2011.

Ce pot vedea/citi pe acest site?

Pe site-ul nostru puteti citi articole despre jocurile video si ultimele lansari in materie de jocuri video, articole (comparatii, top-uri) in legatura cu jocurile video, personajele din acestea, si orice lucru interesant pe care il putem realiza si va este de folos, din orice punct de vedere.

Cam cat de des apar stiri/review-uri/preview-uri pe site?

Tinand cont ca fluxul de articole pe site este unul foarte mare, in general, in fiecare zi apar articole noi, iar in cel mai rau caz, la 2 zile maxim, avand in vedere ca fluxul stirilor de pe site este unul foarte mare, iar asta inseamna ca trebuie sa lucram din greu sa va punem la dispozitie orice noutate benefica pentru dumneavoastra.

De unde va inspirati pentru a creea articolele?

De inspirat, nu ne inspiram. Singurul lucru pe care il facem, este sa verificam site-urile producatoare de jocuri, si daca este vorba despre un reivew, sa luam informatiile generale despre acesta (dezvoltatorul, publicatorul, engine-ul) si sa instalam jocul respectiv, sa il jucam si sa il terminam. Dupa ce il terminam, ne apucam imediat sa scriem review-ul despre jocul respectiv.

In cazul preview-urilor, verificam trailer-ul jocului respectiv si orice material video legat de acesta, si spunem ceea ce credem noi despre acesta, ceea ce am vazut, si toate lucrurile pe care ar putea sa va intereseze pe dumneavoastra.

Vreau sa fiu anuntat de fiecare data cand se posteaza ceva pe site!

Pentru a putea fi anuntat de fiecare data cand este postat ceva pe site, puteti sa urmariti pagina de Facebook a site-ului, sau mai simplu, puteti sa va abonati la fluxul RSS, iar in urma abonarii la fluxul RSS, dumneavoastra ve-ti primi cate un mail de fiecare data cand ceva nou este postat pe site. Pentru a va putea abona, pur si simplu, da-ti click pe iconita portocalie din partea de sus a site-ului nostru.

As dori sa fac parte din echipa Ackratte!

Daca sunteti dornici sa faceti parte din echipa Ackratte, doriti sa ne ajutati, va pricepeti la scrisul articolelor despre jocuri sau despre orice lucru care face parte din lumea virtuala, dar si hardware si software, va rugam sa ne contactati la adresa catalin.isar@yahoo.com

Dupa ce criteriu primesc jocurile nota?

Automat cand redactam un review pentru un anumit joc, lucrurile benefice care contribuie la nota acestuia sunt: gameplay-ul, grafica, povestea, efectele sonore si desigur, prezentarea acestuia. Acum, notele sunt acordate pe o scara de la 1 la 10.
_______________________________________________________________________________________

Cam acestea sunt informatiile principale in legatura cu acest site. Si nu uitati, continutul de pe acest site este 100% original!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".