Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 august 2011

PREVIEW: Battlefield 3

Se pare ca un nou titlu pentru seria Battlefield este pe cale sa apara, de data aceasta numindu-se foarte simplu, Battlefield 3, care v-a aparea tocmai anul acesta, in luna Octombrie, pe 25, folosind engine-ul Frostbite 2, si speram, ca jocul ne v-a oferi o experienta foarte placuta din punct de vedere al graficii, gameplay-ului, prezentare si efectele sonore. Un lucru este cert, care reiese si din trailer-ele lansate pe internet: grafica jocului este una foarte realistica si culorile sunt foarte vi, reusind sa devina un adversar potent pentru Call of Duty Modern Warfare 3, dar desigur, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale.

Din cate s-a putut observa si din trailer-e, actiunea jocului este plasata in anul 2014, in joc facandu-si prezenta o gramada de arme, acestea fiind foarte variate, hartile din joc si stagiile fiind foarte variate, fiind harti care te v-or transpuna intr-un razboi in Paris, Tehran, Wake Island, Oman, New York, Sulaymaniyah sau Sarajevo, unde v-a trebui sa dai tot ce poti, pentru a-ti infrange inamicii, trebuind sa dai dovada de un profesionism in lupta cu armele pe care Battlefield 3 ti-o pune la dispozitie, deasemenea locatiile fiind plasate si pe strazile urbane, in orasele metropolitan sau campuri deschise.
 Jocul ne aduce o poveste interesanta, care este setata dupa cum am mai spus in anul 2014, unde, ve-i fi pus in pielea lui sergentul Henry Black Burn si Sergentul de Marina Miller, fiecare avand coechipieri controlati de mintea artificiala a calculatorului, trebuind sa lupti impotriva terorismului din tarile respective.
Multiplayer-ul v-a fi foarte dezvoltat, si v-a cuprinde multe oduri de joc, fiecare jucator avand patru clase de unde isi v-a putea allege, Assault, Support, Engineer si Recon, fiecare avand abilitatile lui special, acestea diferind de clasa pe care jucatorul si-a ales-o.

Scris de: Isar Catalin| 09.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

  1. Holly molly this is cool! This is definitely one great reason to expect weekend to come sooner. Great way to share with me fella gamers. :-)wow accounts for sale

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".