Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 august 2011

PREVIEW: Prototype 2


 Se pare ca asteptarea a cam luat sfarsit. Nu, sa nu credeti ca Prototype 2 s-a lansat, dar in viitorul apropiat se v-a lansa, mai exact pe data de 24 Aprilie 2012. Da, stim, este mult de asteptat, dar va garantam ca asteptarile pentru acest joc chiar merita, deoarece nu o sa regretati deloc ca ati asteptat acest joc atat timp, sau ca il veti juca. Pur si simplu, este o chestiune de timp pana Prototype 2 v-a aparea, si ne v-a uimi cu povestea lui noua, grafica sa exceptionala, si orasul New York City imbunatatit cu multe fata de cel din Prototype 1.
Povestea jocului este pur si simplu genial, reusind sa ne capteze, cel putin pe noi, dar presupunem ca sip e dumneavoastra. In joc, jucatorul nu il v-a mai controla pe Alex Mercer, cel care a dat frau liber virusului sau in Prototype 1, ci il ve-ti controla pe James Heller, un personaj care a pierdut totul in urma ce Alex Mercer a lansat virusul in New York, si-a pierdut familia, copii, si tot ce avea mai drag. Acum, James Heller s-a infestat cu virusul pe care Alex Mercer l-a declansat, dorind sa il distruga pe Alex Mercer, pentru tot ce a facut acesta orasului, oamenilor, dar nu in ultimul rand, familiei lui James Heller.
Grafica jocului este destul de frumoasa, elementele de baza care apareau si in Prototype 1 apar si in acesta, mult mai stilizate si mult mai glossy, culorile din acest joc fiind mult mai puternice, predominand culoarea rosie si culoarea neagra, texturile fiind foarte bine detaliate, orasul New York fiind foarte frumos realizat, dandu-ti impresia ca te afli in realitate in orasul New York.

Scris de: Isar Catalin| 11.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".