Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 august 2011

PREVIEW: Call of Duty Modern Warfare 3


O franciza nemaipomenita, un titlu nemaipomenit, o experienta uimitoare. Cam asa ar putea fi descrisa seria Call of Duty si ultimul titlu care trebuie sa apara pe data de 8 Noiembrie 2011, cu numele de Call of Duty Modern Warfare 3. Da, se pare ca intr-un final, cei de la Infinity Ward s-au decis sa ne alunge durerile aduse unora de catre titlul Call of Duty Black Ops, deoarece toti s-au asteptat la un Modern Warfare 3, dar au primit acest Call of Duty Black Ops. Se pare ca Infinity Ward s-au hotarat sa ne aduca o bucurie sau un mare eveniment, cum vreti sa-l clasificati, dar noi preferam sa-l clasificam ca o bucurie, si s-au hotarat sa lucreze la titlul numit Call of Duty Modern Warfare 3, 
care v-a avea legatura cu cele doua titluri precedente, mai exact Modern Warfare si Modern Warfare 2, care, au adus multa bucurie si satisfactie in sufletul multor jucatori inraiti de Call of Duty. Sa nu credeti ca noua nu ni s-a parut bun titlul Call of Duty Black Ops, dar sinceri, am fost dezamagiti ca in acel moment nu s-a lansat Modern Warfare 3, dar, cum Infinity Ward le rezolva pe toate, se pare ca si de data aceasta au rezolvat o problema sentimentala pentru jucatorii inraiti de Call of Duty.
 Se pare ca, noul titlu din seria Call of Duty v-a continua povestea din Modern Warfare 2, actiunea avand loc in mai multe tari de pe acest glob, ca si Somalia, Sierra Leone, Moscova sau Dubai, dar si in tarile europene ca Germania, Franta, America sau alte tari populare din Europa.
 Jocul ne v-a pune in pielea capitanului John Soap MacTavish, in pielea capitanului John Price, si informatorul rus Nikolai care sunt pe fuga, dupa ce l-au ucis pe generalul Shepard. Deasemenea, rolul negative in acest joc, v-a fi ocupat ca de obicei de rusul ultranationalist pe nume Vladimir Makarov,  dar si personaje secundare care pot fi jucate au fost adaugate, ca de exemplu Derek Frost Westbrook sau Sandman, dar si multe alte personaje v-or putea fi jucate in acest titlu uimitor dezvoltat de Infinity Ward si publicat de Activision, folosind engine-ul IW 5.0.

Scris de: Isar Catalin| 09.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".