Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 august 2011

PREVIEW: Hitman Absolution


Pentru toti fanii seriei Hitman, si pentru toti asasinii virtuali, se pare ca cei de la IO Interactive au o vesta buna pentru voi: urmatorul joc din seria Hitman se va lansa in anul 2012, purtand numele de Hitman Absolution, folosind engine-ul Glacier 2, si fiind dezvoltat pentru Microsoft Windows (PC),  PlayStation 3 si XBOX 360, fiind publicat de Square Enix, avand doar un singur mod de joc, acela Single-Player, si desigur, fiind un joc de Aciune si Stealth.

Din trailer-ul pe care cei de la IO Interactive l-au lansat, putem observa grafica uluitoare pe care acesta o are, fiecare detaliu fiind atent lucrat, fiecare textura fiind foarte bine realizata, iar fiecare particula reusind sa dea dovada de un profesionalism iesit din comun, din partea celor de la IO Interactive. 

Desigur, jocul continua seria Hitman, dar de data aceasta cu o actiune mult mai intense fata de titlurile precedente, arme noi, foarte bine modelate si texturate, desigur o poveste noua, mult mai bine pusa la punct si mai interesanta, avand mult mai multe scene de suspans, mult mai lunga, si desigur, mult mai placuta jucatorilor. Din trailer, putem observa ca Hitman s-a maturizat, acum numai ucide numai din umbra, a inceput sa isi ucida inamicii si fata in fata, cu faimosa lui funie, cu ajutorul careia isi strangula inamicii, si chiar si in Absolution acest capriciu al lui Hitman nu a disparut, de data asta fiind mult mai intens fata de titlurile precedente. 

Ce nu am putut noi sa intelegem din trailer, este acea domnisoara care isi facea dus, si este deranjata de Hitman, care se afla in fata dusului ei, aceasta observandu-l, si spre uimirea noastra, inloc sa se sperie sau ceva de genul, isi pune mana pe usa de sticla, si se uita catre Hitman.

Pentru mai multe preview-uri in legatura cu jocurile care trebuie sa apara, va rugam sa vizitati sectiunea Articole, si sa selectati pagina Preview-uri. Va rugam sa lasati comentarii, despre cum vi-se pare jocul, ce parere aveti despre articol, desigur sa votati si la sfarsitul articolului, si sa mai reveniti la noi pe site. Va multumim! 

Scris de: Isar Catalin| 24.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Bravo Cataline!!! Tineo tot asa :) cat despre joc are o grafica uluitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gg man!!! Tine-o tot asa k nu strica:) jocul nu l-am incercat dar pare sa fie mijto;) bravo inca odata!!! Comment by Sh4d3

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".