Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ianuarie 2012

Posibilă dată de lansare pentru GTA 5?

După multe zvonuri și temeri în legătură cu trailer-ul pentru Grand Theft Auto 5, mulți dintre noi ne-am convins că acțiunea nu are loc în anul 1899 cum se presupunea înainte de a fi lansat trailer-ul, așa cum ne-a lăsat impresia logo-ul pentru GTA 5 care conținea 5-ul care se afla și pe bacnota de 5 dolari din anul 1899. Nu, aceasta a fost doar o coincidență, jocul fiind plasat în timpul modern.

Acum, o nouă chestie care ne face să credem că GTA 5 se va lansa anul acesta mai exact în luna Mai, este articolul de pe NME care ne spune cele 20 de motive pentru care anul 2012 este unul foarte bun, iar al 8-lea motiv fiind lansarea lui Grand Theft Auto 5 în Mai.

Cam așa sună mesajul pe care NME ni-l transmite:

Expect half the country to retreat indoors and draw the curtains in May when Grand Theft Auto 5 hits the shops.

Așteptați-vă ca jumătate din oraș să se retragă în case și să-și dragă draperiile în Mai când Grand Theft Auto 5 ajunge în magazine. 


Să sperăm că va ajunge în magazine în luna Mai, după o lungă așteptare și că ne va oferi un gameplay și o poveste cum nu am mai întâlnit până acum în niciun joc din această serie.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".