Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 ianuarie 2012

Armele din Max Payne 3

Mai este puțin până când mult așteptatul joc Max Payne 3 se va lansa în întreaga lume pentru PlayStation 3, Xbox 360 și desigur pentru PC. Poate că majoritatea dintre voi știți că cei de la Rockstar Games care sunt responsabili de acest joc, s-au obișnuit să ne publice câte un filmuleț la un interval stabilit dinainte. În ce constau aceste filmulețe?

Păi majoritatea ne arată cum este făcut jocul și cum se lucrează la acesta, si tehnologiile pe care aceștia le folosesc pentru a ne pune la dispoziție acest joc.

De data aceasta, cei de la Rockstar Games ne vorbesc despre proprietățile fizice pe care armele din joc le vor avea, cum se vor comporta acestea când jucătorul le va folosi și desigur, ne este vorbit și despre sistemul de țintire pe care aceste arme îl vor avea.

Aveți filmulețul mai jos, care vă explică totul în detaliu. Pentru mai multe filmulețe în legătură cu Max Payne 3 și cu metodele de creere a acestui joc, vă rugăm să vizitați site-ul celor de la Rockstar Games.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".