Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 ianuarie 2012

Lego Batman 2: DC Super Heroes anunțat

Pentur toți fanii jocurilor pe tematica lego, astăzi avem o știre care s-ar putea să vă placă: continuarea primului joc Lego Batman a fost anunțată, aceasta purtând numele de Lego Batman 2: DC Super Heroes.

De data aceasta lui Batman și lui Robin li-se vor alătura și super eroi ca Green Lantern, Superman și Wonder Woman, iar de cealaltă parte inamici precum Lex Luthor și Joker. Bineînțeles că jocul va avea o mulțime de personaje din universul DC, personaje pe care încă nu le-ați putut vedea în prima parte a acestui joc.

Accesorii noi pentur jucători vom primii, precum super costumul lui Batman și Hazard Cannon pentru Robin dar și abilitățile de a zbura, heat vision și super breath.

Conform informațiilor pe care Warner Bros le-a dezvăluit pe internet, prima parte din această serie, s-a vândut în 11 milioane de copii, aducănd venituri mari dezvoltatorilor și publisher-ului.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".