Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ianuarie 2012

Bastion se vinde bine

Bastion este jocul celor de la Supergiant Games care a fost publicat de către Warner Bros Interactive Entertainment pe data de 20 Iulie pentru Xbox 360 pe XBLA, pe 16 August pentru PC pe Steam și pe data de 9 Decembrie pe Chrome Web Store fiind un RPG.

Se pare că deja jocul a devenit din ce în ce mai popular, multă lume hotărând să-și achiziționeze acest joc, vânzările acestuia depășind ușor numărul de 500.000 de exemplare vândute. Nu uitați că versiunea de PC a acestui joc are suport grafic pentru 1080p Full HD față de versiunea de Xbox 360 și deasemenea include și Steamworks.

Mai jos aveți trailer-ul acestui joc, pentur a putea să vă faceți o mică impresie despre acesta și desigur, poate să-l și cumpărați! Eu vă recomand versiunea de PC a acestuia, dacă aveți un monitor ce suportă 1080p.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".