Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 iulie 2012

Mass Effect 3 DLC Single-Player

Mike Gamble a dezvăluit la Comic-Con o imagine din viitorul DLC pentru Mass Effect, iar din câte a spus acesta, vor să se axeze pe un DLC care va fi single-player și care va fi despre Shepard și despre povestea acestuia.

Acesta a făcut și câteva afirmații despre ceea ce vor să facă în viitor cu conținutul suplimentar.
"Dorim să facem un DLC single-player." "Dorim să lucrăm la un DLC single-player, poate și la mai mult conținut multiplayer, dacă oamenii joacă." "Mass Effect 3 este povestea lui Shepard, deci DLC-ul single-player se va axa probabil în jurul lui Shepard."
Acestea sunt declarațiile pe care Mike Gamble le-a făcut la Comic-Con despre Mass Effect 3. Până la ora actuală, cei de la BioWare au lansat doar Extended-Cut care avea legătură cu povestea, fiind un deznodământ, plănuiesc să lanseze DLC-ul Leviathan care se va axa în jurul unui Reaper.

Să sperăm că DLC-ul care se va axa pe povestea lui Shepard să fie o continuare pentru scena care este prezentată la sfârșit, când Shepard este prins printre ruinele Angliei, respirând cu greu.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".