Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 iulie 2012

Trailer pentru Spartacus Legends

Pentru cei pasionați de legende dar mai ales de gladiatorul Spartacus, este bine de știut că cei de la Ubisoft au de gând să lanseze un joc pe tematica gladiatorilor, aceșta fiind numit Spartacus Legends.

Cei de la Ubisoft ne-au promis că personajul va fi customizabil din orice punct de vedere și că ne vom putea creea gladiatorul după asemănarea noastră.

Deasemenea, jocul ne va mai pune la dispoziție o mulțime de arme, un sistem combat foarte bun și desigur, ceea ce n-ar putea lipsi dintr-un asemenea joc, foarte mult sânge, decapitările și dezmembrările inamicilor fiind o opțiune destul de bună pentru a triumfa în luptă.

Jocul urmează să se lanseze în Ianuarie 2013, probabil în aceiași perioadă când se va lansa și sezonul 3 din serialul care poartă același nume.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".