Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 iulie 2012

Zvon: Grid 2 s-ar putea să se lanseze spre sfârșitul anuluiSe zvonește cum că cei de la Codemasters ar lucra la o continuare pentru simulatorul auto care l-au lansat în anul 2008, Race Driver Grid, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate jocuri auto din ultimii ani. Cu un an în urmă, cei de la Codemasters au hotărât să oprească serverele dedicate jocului pentru PC și PlayStation 3.

Race Driver Grid a reușit să ne surprindă pe toți într-un mod plăcut, notele recenziilor făcute de site-urile de specialitate fiind unele foarte mari: între 8,5 și 8,7.

Jocul s-ar putea să se lanseze după ce se lansează F1 2012, adică dupa 21 Septembrie, având în vedere că fanii așteaptă de mult timp o continuare a celui mai reușit simulator auto.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".