Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 iulie 2012

Încă un joc Batman

După titlurile care au avut succes și au prins la public, Arkahm Asylum și Arkham City, cei de la Rocksteady lucrează la dezvoltarea unui nou titlu Batman, dar de data aceasta mult mai diferit față de cele precedente și fără nici cea mai mică legătură cu cele două titluri.

Noul joc va fi un prequel, acțiunea axându-se pe Silve Age (1950) atunci când Batman nu avea gadget-uri, arme sofisticate și armuri SF, ci era omul liliac obișnuit. Povestea jocului urmează să ne prezinte prima întâlnire dintre Batman și Joker, dar și evenimentele care au dus la înființarea Ligii Dreptății a Americii (Justice League of America).

În joc vor mai apărea și super eroi renumiți, urmând ca mai târziu în poveste să-și facă simțită prezența și Superman.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".