Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mai 2011

Preview: Need For Speed The Run

Need For Speed The Run este noul titlu dezvaluit de cei de la EA Games, facandu-si aparitia pe data de 15 Noiembrie 2011, pe renumitele console XBOX360, PS3 si PC, dar si pentru celelalte console mai slabe, ca si Nintendo WII si Nintendo 3DS.

Jocul este dezvoltat de EA Black Box, cei care au dezvoltat si Need For Speed Underground 1 si 2, inca un indiciu ca o sa semene cu Undergound, si o sa fie publicat de Electronic Arts.

Engine-ul jocului va fi engine-ul celor de la DICE, numit Frostbite 2.0, care a mai fost folosit si la jocul Battlefield 3, reusind sa creeze un realism intalnit in foarte putine jocuri, creeand o atmosfera foarte frumoasa, dorindu-ti sa-l joci inca o data si inca o data.

Jocul va avea o poveste si o gama diversificata de caractere, jocul constand intr-o cursa suprema: cine ajunge primul din San Franciso in New York, "alergand" masinile pe toate starile vremii: caldura, zapada, frig, gheata, toate elementele vremii fiind disponibile in acest joc.

Deci, pana pe 15 Noiembrie 2011, trebuie sa asteptam si sa ne delectam cu celelalte titluri Need For Speed, care au fost lansate pana acum.

Scris de: Isar Catalin| 01.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. am iubit underground-ul. Abia aștept, poate vor reintroduce posibilitatea de a tuna mașinile, etc. Shift 1 + 2 au fost ok ca și simulatoare, dar celorlalte le-a lipsit ceva (mă refer la hot pursuit 2)

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea noastra, este ca cel mai bun joc din serie ca gameplay si masini a fost Most Wanted, iar ca tuning Pro Street. Deasemenea, am sa facem review-uri si pentru celelalte titluri, dar acum am fost ocupati cu jocurile sa le terminam si sa facem cat mai complex review-urile. Iti multumim ca ne vizitezi site-ul, si sper ca o sa luam cat mai multe views-uri.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".