Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 mai 2011

REVIEW: The Sims 3 Generations

The Sims 3 Generations este ultimul Expansion Pack lansat pentru The Sims 3, lansandu-se pe data de 31 Mai 2011 in America de Nord si pe data de 1 Iunie 2011 in Europa, fiind dezvoltat de EA Play si The Sims Studio, fiind publicat de Electronic Arts, jocul deja facandu-si aparitia pe site-urile de torrent.

Jocul ne aduce o noua perspectiva, punandu-ne la dispozitie noi evenimente pentru fiecare varsta in parte, obiecte noi, si interactiuni noi fata de alti sims-i. Cea mai frumoasa varsta care mi s-a parut mie, este cea de adolescent, aici intamplandu-se lucruri fenomenale si frumoase, putandu-ti trimite copilul la anumite institutii de invatamant mai bune, sau putandu-l sa-l lasi la insitutia de invatamant din orasul tau, acesta urmand sa-si traiasca viata de adolescent, putand sa faca glume, sa arunce cu oua in casele oamenilor, sa aiba o iubita, ba chiar sa se duca la dans cu iubita sa, in cadrul scolii, scoala avand evenimente ca dansul, un fel de bal mascat, dar fiind un eveniment de dans, acestia petrecandu-si timpul dansand, cunoscandu-se unul pe celalalt mai bine, si iubindu-se mai mult ca inainte.

Adultii isi pot trai viata alaturi de familiile lor, jucandu-se cu copii pe care acestia ii au, invatandu-i sa vorbeasca, sa mearga, ba chiar, ducandu-se la plimbare cu caruciorul pe care ni-l introduce The Sims 3 Generations, petrecand un tim frumos si important cu copilasul.

La partea de Create-a-Sim, The Sims 3 Generations a excelat si aici, introducandu-ne o multime de lucruri noi, putand sa le punem par pe piept, maini picioare, ba chiar si pe spatele adultilor, facandu-i mai realistici si plini de viata, dar si in acelasi timp, mai maturi. Haine noi ne-au fost aduse in joc, frizuri noi, ba chiar si traits(calitati sau defecte), pe care putem sa le echipam sims-ului nostru, acesta beneficiind de ele mai tarziu.

Ceea ce mai mi-a placut in acest joc, a fost catalogul care pastreaza memoriile importante ale sims-ului respectiv, de cand este el mic, pana cand imbatraneste si moare, si chiar la cuplurile casatorite, acesta le ofera un titlu numit Faithful(Loial), in urma intelegerii cu partenerul acestora, si in urma loialitatii de care acestia au dat dovada, fata de partenerul lor. O noua chestie interesanta, sunt florile pe care le poti oferi partenerilor de viata sau prietenilor buni, ca si cadou, acestea fiind cateva modele, iar fiecare model costand 40$. Inca un lucru interesant pe care ni-l adauga The Sims 3 Generations sunt camerele video de filmat si hard disk-urile pe care putem stoca filmele inregistrate cu camerele care ni-le pune la dispozitie Generations, putand astfel sa revedem cele mai frumoase momente, ca de exemplu nunta, petrecerea, sau multe alte lucruri interesante si importante din viata sims-ului nostru.

Inca o chestie interesanta, este petrecerea adolescentilor, care o poti da atunci cand parintii tai sunt plecati acasa, trebuind sa ai mare grija, deoarece vecinii s-ar putea sa sune politia, iar aceasta iti va suna parintii, care vor veni imediat acasa, si te vor pedepsii foarte drastic, nemai lasandu-te sa iesi din casa 2 zile, dar desigur, daca iti vei cere scuze, vei putea reveni din nou la nivelul de copilas cuminte care nu a facut nimic.

In concluzie, acest Expansion Pack, numit Generations(Generatii), ni s-a parut cel mai bine realizat din taote Expansion Pack-urile pe care cei de la EA le-au facut pentru The Sims 3, iar noi ii vom acorda nota 10 cu felicitari, urmand o vreme de joaca destul de lunga, pana la urmatorul Expansion Pack.

Nota:10/10



Scris de: Isar Catalin| 29.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".