Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 mai 2011

REVIEW: The Sims 2 Nightlife


The Sims 2 Nightlife este al doilea Expansion Pack lansat pentru seria The Sims 2, in anul 2005 pe 13 Septembrie pentru Windows(PC) si pentru Mac OS X pe data de 27 Martie 2006, fiind dezvoltat de Maxis si publicat de EA Games pentru Windows(PC) si Aspyr Media pentru Mac.

The Sims 2 Nightlife ne ofera o noua perspectiva in jocul The Sims 2, punandu-ne la dispozitie un nou oras, fiind un fel de New York al sims-ilor, de asemenea, cluburile de noapte vor fi disponibile, putand sa-ti petrecei intreaga seara intr-un club de noapte cu musica house, sau intr-un restaurant la o cina romantica. De asemenea, masinile personale sunt introduse pentru prima data in seria The Sims, Nightlife punandu-ne la dispozitie 5 masini standard, iar intre timp, compania Ford dandu-le acordul celor de la EA pentru a adauga si cateva masini Ford, dar nu in ultimul rand, custom content-urile cu masini fiind foarte numeroase pe internet, avand de unde sa va alegeti masina de vis a dumneavoastra.

Obiectele au fost o gramada, majoritatea fiind obiecte de club, sau axate pe muzica, dar si cateva outfit-uri (haine) pentru sims-ii nostril, putandu-le sa le dam un aspect de club.

In acest joc, au mai fost introdusi vampirii, o chestier care mi s-a parut foarte interesanta. Sims-ul tau putand devenii vampire in urma unei potiuni pe care o comanda, iar dupa transformare, acesta dormind intr-un asa zis “cosgiuc”, unde isi va petrece zilele, iar noptile v-a iesi la vanat, cum s-ar spune.

In mare parte, acest Expansion Pack ne pune la dispozitie viata de noapte, si petrecerile pe care avem sa le dam intr-un club sau in majoritatea serilor, dar, numarul masinilor pe care jocul le adauga fiind unul foarte mic. Din partea noastra primeste nota 9.

Nota: 9/10


Scris de: Isar Catalin| 25.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".