Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 mai 2011

ARTICOL: Top 10 Desene Animate


Top 10 Desene Animate

Locul 10 – Iron Man (TV Series)
Iron Man (Omul de Fier) este un serial de desene animate care provin din Statele Unite ale Americii, fiind produs de Marvel Entertainment Group si Marvel Films, fiind distribuit de Genesis Entertainment in 1994 si 1995, de New World Entertainment in 1995 si 1996, si de Saban Entertainment din 1999 pana in 2002.

Acest desen animat, a fost prima data transmis pe First-run syndication din 1994 si 1996, iar dupa, pe UPN Kids din 1998 pana in 1999, de Jetix din 2008 pana in 2009, si de Disney XD, din 2009 pana in present, dar din pacate, in Romania nu sunt transmise, neputand sa le avem traduse sau titrate in romana.

Acest desen animat ni-l punea ca personaj principal pe Tony Stark, care avea costumul de fier (Iron Man), cu care incepe lupta sa, dintre bine sir au, avand ca dusmani principali pe Mandarin (Mandarinul) si aliatii acestuia, Tony Stark ducand o lupta pe viata sip e moarte cu acestia, incercand sa-i opreasca din a mai face rau, iar acestia incercand sa-l elimine pe Tony Stark definitive, dar, neputand, deoarece binele triumfa mereu, nu?

Acest desen animat a continut 2 sezoane, fiecare a cate 13 episoade, avand un total de 26 de episoade si 2 sezoane.

Locul 9 – Samurai Jack

Samurai Jack (Samuraiul Jack) este un desen animat, fiind de genul actiune, creat de Genndy Tartakovsky, dispunand de 4 sezoane, cu un total de 52 de episoade, fiecare sezon avand 13 episoade, fiind bine realizate, si frumos desenate, fiind produs de Cartoon Network Studios, iar un episode avand 22 de minute.

Prima data, acesta a fost transmis pe Cartoon Network, intre 10 August 2001 si 25 Semptembrie 2004, acum nemai fiind transmis pe nici un post de televiziune, o mare pierdere, fiind un desen extraordinar.

Acest desen ni-l pune in prim plan pe Jack, un Samurai care s-a hotarat sa-l invinga pe Aku, cel care i-a devastat insula cand era mic, dar cand a ajuns sa-l confrunte, acesta mai avea putin sa il omoare, dar Aku a deschis o poarta in timp si spatiu, si l-a trimis pe Jack in viitor, acesta trebuind sa-si croiasca din nou drumul pana la Aku, pentru a-l invinge pe acesta, si a aduce pacea peste tara lui natala.

Locul 8 – Galactik Football

Galactik Football este un desen animat Frantuzesc, fiind creat de Collectif Auteurs, avand 3 sezoane, si un total de 78 de episoade ( nefiind toate episoadele), sezonul 4 trebuind sa apara in 2011-2012, iar un episode durand cam aproximativ 26 de minute. Prima data, acest desen animat a fost transmis pe postul de televiziune franceza France 2, in Europa pe Jetix/Disney XD, in Singapore pe KidsCentral si in Australia pe Kazam!(ABC), fiind prima data lansat pe data de 3 Iunie 2006, seria continuand si in present, iar sezoanele 1-2 avand un format de 4:3, si sezonul 3 avand un format de imagine 16:9.

Acest desen animat ni-i aduce ca personaje principale o echipa numita Snow Kids (Copii Zapezii), o echipa formata din adolescent recrutati de Arch, fiecare apartinand unei lumi diferite, avand prieteni diferiti, si gusturi diferite, dar care reusesc sa castige de 2 ori cupa galactica, neputand sa spun ce se intampla in sezonul 3, deoarece in Romania nu este transmis, iar pe Internet este doar in franceza.

Locul 7 – X-Men ( The Animated Series)

X-Men (The Animated Series) este un desen de animatie, avand 5 sezoane, si un total de 76 de episoade, fiecare avand in medie 22 de minute, fiind creat de Larry Houston si Frank Squillace, fiind din Statele Unite ale Americii, si fiind produs de Saban Entertainment, iar compnaiile de productie fiind Marvel Entertainment Group, Saban Entertainment, Inc. si Marvel Studios(1997), fiind distribuit de Saban Entertainment.

Prima data, a fost lansat pe FOX (FOX KIDS), de pe data de 31 Octombrie 1992 pana pe 20 Septembrie 1997, seria terminandu-se, si nemai beneficiind de o continuare, avand un total de 76 de episoade si 5 sezoane, dupa cum am mai spus.

In acest desen animat, personajele principale erau oamenii mutanti, cu puteri diferite, care se uneau intr-o echipa numita X-Men (Oamenii X), codusa de profesorul Xavier, care-i indruma in viata, avand sa se lupte cu dusmanul acestuia, Magneto, si aliatii acestuia, care faceau numai rau.

Locul 6 – Spider-Man Unlimited

Spider-Man Unlimited este un desen animat, creat de Stan Lee si Steve Ditko, fiind foarte scurt, avand doar 13 episoade, fiind din Statele Unite ale Americii, producatorul executive fiind Avi Arad, si compania de productie Marvel Studios si Saban Entertainment, fiind distribuit de Saban Entertainment, desenul animat durand de pe data de 2 Octombrie 1999 pana pe 31 Martie 2001, acesta fiind anulat, nemai fiind create mai multe episoade decat cele 13.

Seria aceasta ni-l punea din nou pe Peter Parker cu costumul sau de Spider-Man (Omul Paianjen), care lupta impotriva rau facatorilor, dar povestea terminandu-se brusc, din cauza ca acest desen a fost anulat.

Locul 5 – X-Men Evolution

X-Men Evolution este o noua serie, care are acelasi plan de baza, ca si X-Men (The Animated Series), dar cu personaje noi, poveste noua, o infatisare noua, si multe elemente noi, acesta fiind creat de Marvel Animation, nascandu-se in Statele Unite ale Americii, avand 52 de episoade in total, si un total de 4 sezoane, fiecare episode durand cam 22 de minute, fiind transmis pentru prima data pe Kids`WB, de pe data de 4 Noiembrie 2000 pana pe data de 25 Octombrie 2003, povestea terminandu-se si fiind continuat de Wolverine and the X-Men, despre care o sa vorbim in alt articol.

Aceasta serie avea sa ne arate ce are mai bun X-Men, in opinia mea fiind cea mai buna serie de X-Men din toate cele care au existat, noi personaje fiind adaugate si o poveste noua, dar povestea de baza era lupta lui Xavier cu Magneto, dar pana intr-un anumit punct, cand acestia isi unesc puterile, si pornesc o lupta pe viata si pe moarte impotriva lui Apocalipso.

Locul 4 – Spectacular Spider-Man

Spectacular Spider-Man este un desen animat nou, din seria Spider-Man, avand o infatisare noua a personajelor, fiind creat de Greg Weisman si Victor Cook, fiind din Statele Unite ale Americii, avand 26 de episoade in total, si in total de 2 sezoane, producatorul executive fiind Stan Lee, Craig Kyle si Eric S. Rollman, producatorii fiind Grek Weisman, Victor Cook, Diane A. Crea si Joshua Fine, editorii fiind Ralph A. Eusebio si Bruce King, iar un episode durand in medie cam 22 de minute, fiind prima data transmis pe The CW(Kids WB!/The CW4KIDS) de pe data de 8 Martie 2008 pana pe data de 14 Iunie 2008, iar pe Disney XD de pe data de 22 Iunie pana pe data de 18 Noiembrie 2009, difuzarea originala fiind de pe data de 8 Martie 2008 pana pe data de 18 Noiembrie 2009, acesta fiind anulat, episoadele nemai fiind continuate.

Aceast desen animat, avea cam aceiasi poveste, dar personaje noi, avand o infatisare noua, si fiind mult mai amuzanta fata de seriile precedente.

Locul 3 – Courage The Dog

Courage The Dog(Cainele Fricos) este un desen animat creat de John R. Dilworth, fiind din Statele Unite ale Americii, avand 4 sezoane, si 52 de episoade in total, fiecare durand in medie aproximativ 22 de minute, companiile producatoare fiind Stretch Films, Wang Film Productions, Cuckoo`s Nest Studio si Hanna-Barbera Cartoons, fiind transmis pentru prima data pe Cartoon Network, de pe data de 12 Noiembrie 1999 pana pe data de 22 Noiembrie 2002, desenul animat terminandu-se, nemai avand o continuare.

Personajele principale fiind Matusa Muriel, Eustace, un om batran foarte insuportabil, si catelul nostrum roz si fricos, Courage care trece prin o multime de peripetii si aventuri de neuitat, facandu-ne sa radem de fiecare data.

Locul 2 – Johnny Bravo

Johnny Bravo este un desen animat creat de Van Partible, fiind din Statele Unite ale Americii, avand un total de 4 sezoane si 67 de episoade in total, fiecare episode in parte durand cam 23 de minute, companiile producatoare fiind Hanna-Barbera Cartoons si Cartoon Network Studios, fiind un desen animat mai mult de comedie, facandu-te sa razi mereu, avand un aer al lui, datorita acestuia, plasandu-se pe locul 2.
Prima data, fiind lansat de pe 7 Iulie 1997, pana pe 27 August 2004, avandu-l in rol principal pe un baiat tanar, blond, atragator, care de fiecare data incearca sa agate puicute, dar nu reuseste, pe nume Johnny Bravo.

Locul 1 – Spider-Man(The Animated Series)

Spider-Man(The Animated Series) este un desen animat din seria Spider-Man, fiind creat de Stan lee si Steve Ditko, dezvoltat de Fox Studios, fiind din Statele Unite ale Americii, si avand un total de 5 sezoane, si 65 de episoade, producatorul executive fiind Stan Lee si Avi Arad, un episode durand in mare parte cam 21 de minute,  companiile producatoare fiind Marvel Entertainment Group (sezonul 1-3) si Saban Entertainment pentru sezonul 4, fiind distribuit de Saban Entertainment, pentru prima data fiind transmis pe FOX (FOX KIDS), Jetix, Disney XD si Boomerang. Prima data cand a fost transmis a fost transmis de pe data de 19 Noiembrie 1994 pana pe data de 31 Ianuarie 1998, seria terminandu-se, nemai beneficiind de o continuare.

Jocul ni-l punea in rolul principal pe Peter Parker, un om muscat de paianjen, care peste noapte dobandea super-puteri, si avea sa lupte cu rau facatorii.
Echipa noastra va recomanda toate serialele din acest post, dar mai ales va recomanda cu caldura X-Men Evolution, Galactik Football si Spider-Man (The Animated Series).

Scris de: Isar Catalin| 27.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".