Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 mai 2011

REVIEW: The Sims 3


The Sims 3 este continuarea seriei The Sims, care a fost lansat in anul 2009 pe 2 Iunie in America de Nord, pe 4 Iunie in Australia si 5 iunie in Europa, dupa o lunga amanare din 2008, si-a facut si el aparitia pe piata, unde, avea sa revolutioneze orice joc din seria lui, ba chiar si jocuri care nu sunt din seria lui.

The Sims 3 a fost dezvoltat de The Sims Studio pentru Windows(PC) si Mac OS X, iar in toamna anului 2010 avea sa apara si variant pentru console,  XBOX360, PS3 si Wii.

Acesta avea sa aiba toate lucrurile schimbate, personalizarea personajului fiind mult mai detaliata fata de seriile precedente, putand sa modifici orice detaliu in parte al personajului tau, mai putin inaltimea, care, a fost un mare minus pentru acest joc, dar, putand sa tragi de o bara care avea sa iti faca sim-ul mai gras sau mai slab, si mai muschiulos. Frizurile au fost mult imbunatatite fata de The Sims 2, fiind frizuri noi, iar culoarea parului putand sa ti-o faci dupa bunul tau plac, selectand orice culoare din paleta de culori, putand sa-i faci suvite sim-ului tau, sau sa-l faci un rocker infocat cu parul rosu ca focul.

Obiecte noi au fost adaugate, si noi elemente in Build Mode fiind adaugate, iar cea mai interesanta si desteapta unealta fiind Create-A-Style (R), care te lasa sa modifici orice textura in parte a obiectului, sau sa adaugi alte texturi.

Orasul a fost foarte bine facut, putand sa traversezi dintr-o parte in alta, fara a mai chema taxiul, chiar pe jos, fiind un Open World foarte frumos facut, si dandu-ti o pofta mai mare de jucat.
Slujbele jucatorilor au fost drastic modificate, acum, fiecare slujba avand o cladire in oras, putand sa te duci mai tarziu sau inainte la service, nu ca in Sims 2, unde trebuia sa astepti sa vina masina, aici putand sa mergi chiar si sa vizitezi cladirea unde sim-ul tau lucreaza, iar job-urile Part-Time fiind introduse.

Una dintre schimbarile majore la acest joc, au fost Oportunitatile, acestea venind o data cu avansarea intr-un skill sau oportunitatile de la service, pe care, daca le completezi, iti va da o recompensa in bani, performante sporite in cariera, sau alte obiecte.

In mare parte, Sims 3 primeste de la noi nota 10/10, reusind sa dea dovada de un realism nemai intalnit in nici un joc, si chiar, facandu-te sa iti doresti sa joci mai mult si mai mult.

Nota: 10/10





Scris de: Isar Catalin| 20.05.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".