Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 august 2011

PREVIEW: Counter-Strike: Global Offensive


 Da, pentru toti fanii jocului Counter-Strike, se pare ca cei de la Valve Corporation le pregatesc o mare surpriza, aceasta surpriza constand in lansarea unui nou joc intitulat Counter-Strike: Global Offensive, ultimul joc din seria Counter-Strike fiind Counter-Strike Source, care a fost lansat tot de Valve Corporation pe data de 1 Noiembrie 2004, dar nefiind asa de popular ca fratelui sau mai mare, numit Counter-Strike 1.6 care a fost lansat pe data de 15 Septembrie 2003, si care, a facut furori, si chiar si acum este foarte mult jucat de oamenii din toata lumea, implinind aproape 8 ani de zile, in tot acest timp numarul jucatorilor crescand de la zi la zi, reusind chiar sa fie cumparat de foarte multi oameni prin Steam, cei de la Valve Corporation obtinand un profit foarte mare, fata de suma care a fost investita cand a fost creat Counter- Strike 1.6.

Counter-Strike:Global Offensive se va lansa in anul 2012 pentru Microsoft Windows (PC), Mac OS X, PlayStation 3 si XBOX 360, fiind un FPS (First Person Shooter), putand fi jucat atat Single-Player cat si Multiplayer, desigur cel mai accesat mod de joc cand acesta va fi lansat, va fi desigur modul Multiplayer, iar server-ele celor de la Valve ar trebui sa fie pregatite pentru un numar foarte mare si exploziv de jucatori, presimtand ca acest Counter va avea mult mai multi jucatori fata de titlul Counter-Strike 1.6, reusind sa transpuna noi animatii, arme, meniu si harti in acest joc, iar desigur realitatea va fi si ea prezenta aici, in mare parte din joc, daca nu gresim, cam in tot jocul.

Din trailer-ul lansat de cei de la Valve, putem observa noile animatii atribuite jucatorilor, punandu-ne la dispozitie o serie de animatii mult mai realistice si mai interesante, un movement mai dezvoltat fata de cel anterior, o grafica uluitoare, cu efecte practic schimbate radical, efectele de foc, sau exploziile lasate in urma detonarii unei grenade fiind foarte fabuloase, armele fiind si ele foarte bine modelate si texturate, fiind adaugate si modele noi, skin-urile jucatorilor fiind si ele mult mai realistice, si nu in ultimul rand, hartile punandu-ne la dispozitie privelisti uimitoare, care fac jocul si mai atragator, din toate punctele de vedere.

Pentru mai multe informatii despre acest titlu, verificati site-ul nostru in fiecare zi, deoarece ve-ti avea la dispozitie stiri foarte fabuloase si interesante despre lumea jocurilor, si nu in ultimul rand, despre Counter-Strike: Global Offensive!

Scris de Isar Catalin| 23.08.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

3 comentarii:

  1. Intradevar Counter-Strike este un joc de distractie dar si un joc la care sa iti faci foarte multi nervi de iti vine sa spargi monitorul! Dar Counter-Strike te invata denumirile armelor daca ai vrea sa intrii in armata! Comment by s4Hd3

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru preview.Abia astept sa joc acest joc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unul sunt Jucator de cs si mare fan :). abea astept sa apara versiunea asta. in + are grafica uimitoare fata de cea actuala " Counter Strike 1.6"

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".