Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 decembrie 2011

Lansarea unui nou DLC pentru Forza Motorsport 4









Cei de la Microsoft au anunțat că următorul DLC pentru jocul de succes Forza Motorsport 4 intitulat Jalopnik Pack se va lansa pe data de 3 Ianuarie fiind disponibil pe Xbox Live pentru doar 560 de puncte Microsoft. Un lucru destul de avantajos este că persoanele care au în posesie Forza Motorsport 4 Season Pass nu vor mai plăti nimic pentru acest DLC, putând să-l achiziționeze gratuit.

Să sperăm că cei de la Microsoft se vor gândi și la noi și vor lansa o versiune a jocului Forza Motorsport și pe PC, deoarece este un simulator incredibil cu o grafică foarte reușită și o complexitate foarte mare în ceea ce privește mașinile și modificarea acestora.

Deasemenea pentru Forza Motorsport 4 s-au mai lansat câteva pachete cu mașini. Mai jos aveți trailer-ul de prezentare pentru acest viitor DLC.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".