Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 decembrie 2011

Sărbători fericite în continuare!

Se pare că sfârșitul de an s-a apropiat cu pași repezi și ne-a adus o mulțime de lucruri noi și de jocuri noi lansate în luna Decembrie. Anul 2011 a fost un an destul de bun, bineînțeles cu lucruri mai puțin bune și lucruri mai bune, dar cert este că lucrurile bune au fost predominante acest an.

Deasemenea și site-ul nostru s-a deschis în anul 2011, ceea ce a fost un lucru bun, beneficiind imediat de o mulțime de vizualizări iar numărul comentariilor de pe site începând să crească pe zi ce trece. Lafel s-a întâmplat și cu like-urile care le-am primit pe pagina noastră oficială de Facebook. Dacă n-ați dat like până acum mai puteți da, aceasta fiind adresa paginii noastre oficiale.

În anul 2012 vrem să vă oferim o nouă perspectivă a jocurilor, o temă nouă și desigur un site care va avea propriul domeniu și va avea un host mare, putându-vă să vă creați cont pe site și să socializați între voi în timp ce citiți ultimele știri și articole despre jocuri sau consolele viitoare. Și nu, nu este vorba despre Ackratte Games. Este o surpriză.

Ne-am hotărât să luăm și noi o mică vacanță, având un an plin de muncă și de multe articole scrise, încercând să vă oferim toate știrile care au fost necesare și interesante în anul 2011. Dacă am ratat ceva, ne cerem scuze și sperăm că în anul 2012 vom fi mult mai activi și mult mai preciși în ceea ce vă vom posta pe site.

Până la începutul lunii Februarie, vă urăm un an nou fericit și desigur, keep it playing hard. Un an nou fericit!

Din partea echipei, Ackratte Games!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".