Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 decembrie 2011

Ghiciți cum se antrenează armata americanăPoate că mulți dintre voi știu că armata americană a început demult să-și antreneze soldații și în mediul virtual, cu ajutorul unor sisteme și programe create special pentru aceștia. S-a dovedit că este un lucru foarte eficient și care antrenează soldații destul de bine.

Acum ne este dezvăluită o metodă prin care soldații se antrenează, fiind capabili să se antreneze în orice mediu, pe pământ, în aer și chiar și în apă. Cum este acest lucru posibil? Ei bine, acest lucru este posibil cu engine-ul CryEngine 3, pe care aceștia îl folosesc, dovedindu-se că metoda aceasta este una foarte folositoare care începe să dea roade.

Mai jos aveți trei filmulețe în care ne sunt prezentate diferite ipostaze și ne este vorbit despre CryEngine 3.Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".