Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 decembrie 2011

Versiunea de PC a jocului Alan Wake va conține ambele DLC-uri







Poate că ați auzit de jocul Alan Wake. Poate că l-ați jucat. Un lucru este cert: acesta este un joc care încearcă să ne aducă cât mai multe elemente horror, în așa fel încât să se îmbine fiecare și să creeze un joc bun. Cei de la Remedy au anunțat că lucrează la versiunea de PC a jocului Alan Wake.

Astăzi, o știre și-a făcut apariția despre acest joc. Versiunea de PC a jocului Alan Wake va avea incluse ambele DLC-uri care au fost lansate până acum, acestea fiind The Signal și The Writer. Probabil că mulți posesori de consola XBOX 360 vor fi nemulțumiți de această decizie, deoarece aceștia au plătit pentru a putea avea aceste DLC-uri, iar posesorii de PC le vor avea pe gratis. Cred că este un lucru destul de bine gândit, având în vedere că posesorii de XBOX 360 au beneficiat de acest joc până acum, iar posesorii de PC au stat și s-au uitat.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".